Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237709

Amistoso (Int., RC) 731237709 Información oficial sobre el partido 731237709 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

CracKos Team Alineación oficial del equipo 'CracKos Team' en el partido 5 - 3 FC Rosso-Nerro Alineación oficial del equipo 'FC Rosso-Nerro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CracKos Team Alineación oficial del equipo 'CracKos Team' en el partido 7 - 1 FC Rosso-Nerro Alineación oficial del equipo 'FC Rosso-Nerro' en el partido
Tiene mala suerte 7.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CracKos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CracKos contenien la respiració mentre en Javier Manuel Cobo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): CracKos va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Petar Velichkov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lukas Speich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Juan Raúl Ozores de CracKos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Odón Amores va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): CracKos va augmentar la diferència quan Juan Carlos Lancha Pacheco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

FC Rosso-Nerro

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CracKos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dragoş Pogonaru la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rosso-Nerro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 17.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Rosso-Nerro va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Cătălin Grigore va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Daniel-Claudiu Stan va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Alex-Iulian Colţea va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dragoş Pogonaru de Rosso-Nerro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.