Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731237059

Amistoso (Int., RC) 731237059 Información oficial sobre el partido 731237059 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Arroscaldos UE Alineación oficial del equipo 'Arroscaldos UE' en el partido 5 - 3 Arròs al forn Alineación oficial del equipo 'Arròs al forn' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
70 % Posesión 90' 30 %
Normal Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
Arroscaldos UE Alineación oficial del equipo 'Arroscaldos UE' en el partido 5 - 3 Arròs al forn Alineación oficial del equipo 'Arròs al forn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arroscaldos UE Alineación oficial del equipo 'Arroscaldos UE' en el partido 2 - 0 Arròs al forn Alineación oficial del equipo 'Arròs al forn' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arroscaldos UE

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Christen Skøtt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Miguel Olmos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Elliott Clarke de Arroscaldos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Elliott Clarke va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Hortola de Arroscaldos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En José Miguel Olmos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Arroscaldos.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Melitón Ratón va clavar el 3 - 1 per a Arroscaldos amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Francisco Mayans de Arroscaldos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniel Baklayan en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Óscar Cuñada va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

Arròs al forn

Goles Goles

  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eduardo Reascos.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Soghomon Avetisyan xutant per a Arròs va fer anar la pilota just on la volia, però Birger Ramstad, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Zohrap Ardashyan de Arròs va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Arròs Yeznig Ilandryan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Birger Ramstad es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Gianfranco Nisci va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Arròs a la tanda de penals: 4 - 3!