Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731235574

Amistoso 731235574 Información oficial sobre el partido 731235574 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

C.A. La Vaca Sagrada Alineación oficial del equipo 'C.A. La Vaca Sagrada' en el partido 3 - 1 Tatowin Alineación oficial del equipo 'Tatowin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A. La Vaca Sagrada Alineación oficial del equipo 'C.A. La Vaca Sagrada' en el partido 1 - 1 Tatowin Alineación oficial del equipo 'Tatowin' en el partido
Tiene suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. La Vaca Sagrada

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Sagrada va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Alfredo Camio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Sagrada prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Alfredo Camio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Cherardo Alcoba de Sagrada va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Clint Wild-Allen, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alfredo Camio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tatowin

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 59 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Andre Lübbers marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tulio Tavecchio va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Teemu Virkkala des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Tatowin creava perill des de la dreta al minut 34, però en Tulio Tavecchio, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Werner Borberg desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ferenc Fodor per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ferenc Fodor quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Diodorico Holgado va rebre molts aplaudiments. Al minut 48 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Petronilo Caillet va marcar al minut 63 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Vasilev de Tatowin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.