Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731233151

Amistoso (Int.) 731233151 Información oficial sobre el partido 731233151 en Hattrick

01.05.2024 23:45:00

Pérez Zeledón Alineación oficial del equipo 'Pérez Zeledón' en el partido 4 - 0 Heroes of the Sea Alineación oficial del equipo 'Heroes of the Sea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Pérez Zeledón Alineación oficial del equipo 'Pérez Zeledón' en el partido 10 - 0 Heroes of the Sea Alineación oficial del equipo 'Heroes of the Sea' en el partido
Está más tieso que su rival 9.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pérez Zeledón

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Zeledón prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Ciprian Rizac va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zeledón a 2 - 0. Macario De Souza Ferreyra va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Macario De Souza Ferreyra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zeledón va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ciprian Rizac progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Indrek Volberg, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Naaman Saadon va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Matt Hayden gairebé va marcar per a Zeledón des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Heroes of the Sea

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Hugo van den Ende va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Andreas Daniel Storck. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lance Loos va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Floris den Bleker va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Hugo van den Ende quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Kaarlo Sillgren va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Floris den Bleker de Heroes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.