Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731232563

Amistoso (Int.) 731232563 Información oficial sobre el partido 731232563 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Nàstik Alineación oficial del equipo 'Nàstik' en el partido 1 - 1 Rheinland Rowdys Alineación oficial del equipo 'Rheinland Rowdys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nàstik Alineación oficial del equipo 'Nàstik' en el partido 2 - 0 Rheinland Rowdys Alineación oficial del equipo 'Rheinland Rowdys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nàstik

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 del partit, el jugador Javier Enecotegui de Nàstik va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Nàstik va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Noel Philpotts va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Nàstik va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Moritz Hoenning va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sascha Sebastian Schönmann.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Javier Bardolet va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 288 Minuto 60 (Ocasión evento especial): Al minut 60 un defensor va evitar que un jugador del Nàstik pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Hilario Chasarri de Nàstik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Longás de Nàstik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rheinland Rowdys

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Matthäus Hochfilzer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Raimar Hirschbold, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rheinland va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Raimar Hirschbold va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.