Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231051

Amistoso (Int.) 731231051 Información oficial sobre el partido 731231051 en Hattrick

01.05.2024 11:45:00

Moussa Maâzou Alineación oficial del equipo 'Moussa Maâzou' en el partido 2 - 6 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Moussa Maâzou Alineación oficial del equipo 'Moussa Maâzou' en el partido 0 - 6 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moussa Maâzou

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nwora Atchade va anar directament als peus de Adjile Houessinde que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Loic Tessy sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 26 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samson Catarya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sinon Adanklounon de Moussa es va guanyar la targeta groga merescudament.

White Shark Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): White van mostrar una bona compenetració quan al minut 39 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sisebuto Guereta va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Ole Falkenhan de White va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a White prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Andrej Acković.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a White augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marcos Aparicio es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, White va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sisebuto Guereta.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Sisebuto Guereta va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a White.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Roberto Carriero quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Andrej Acković va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Laureano Molina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Virginio Gugole, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcos Aparicio. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.