Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230609

Amistoso (Int., RC) 731230609 Información oficial sobre el partido 731230609 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Xixoncilhe Alineación oficial del equipo 'Xixoncilhe' en el partido 1 - 3 DevilBoys F.C. Alineación oficial del equipo 'DevilBoys F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xixoncilhe Alineación oficial del equipo 'Xixoncilhe' en el partido 0 - 2 DevilBoys F.C. Alineación oficial del equipo 'DevilBoys F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xixoncilhe

Goles Goles

  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Xixoncilhe s'avançava en el marcador després que en Quinton van Kessel xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Xixoncilhe sortien al contraatac. La falta llançada per Quinton van Kessel va sortir força alta sense massa perill.

DevilBoys F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Danilo Mereu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): En Rodrigo Méndez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 97 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 137 Minuto 103 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Simone Pruppete va anar a parar al cap de Zaccaria Balino que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a DB el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DB que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luigi Bove, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Ferdinand Jágr va estar a punt de posar per davant a DB amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joca Venância va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Luigi Bove, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Bove de DB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ferdinand Jágr de DB es va guanyar la targeta groga merescudament.