Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229491

Amistoso (Int.) 731229491 Información oficial sobre el partido 731229491 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

Buzze Geve!! Alineación oficial del equipo 'Buzze Geve!!' en el partido 4 - 3 Cyber Chaos United Alineación oficial del equipo 'Cyber Chaos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buzze Geve!! Alineación oficial del equipo 'Buzze Geve!!' en el partido 1 - 1 Cyber Chaos United Alineación oficial del equipo 'Cyber Chaos United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buzze Geve!!

Goles Goles

  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 53, Tsiartas Vangelisti va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Francisco Leonard que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Geve!! amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Geordy Vandevelde en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Geve!! s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dimitri Gomez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Geve!! eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 87, Francisco Leonard va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Geordy Vandevelde hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Geordy Vandevelde va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Francisco Leonard, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Cyber Chaos United

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de CC Utd 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 焦 (Jiao) 坤忠 (Kunzhong) de CC Utd l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Cea es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CC Utd a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Maxime Juvin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.