Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228166

Amistoso (Int., RC) 731228166 Información oficial sobre el partido 731228166 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

RE Rangers Alineación oficial del equipo 'RE Rangers' en el partido 2 - 0 Iron Pumpkin F.C Alineación oficial del equipo 'Iron Pumpkin F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RE Rangers Alineación oficial del equipo 'RE Rangers' en el partido 6 - 0 Iron Pumpkin F.C Alineación oficial del equipo 'Iron Pumpkin F.C' en el partido
Es un cenizo 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RE Rangers

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rangers contenien la respiració mentre en Bjoern Thevenin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Rangers va aconseguir el 2 - 0 quan Uday Bhutia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Rangers va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Uday Bhutia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Pavle Pašić de Rangers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Josep Andreu Silla de Rangers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Iron Pumpkin F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kazimir Conijn no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mpho Tladinyane estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Iron Pump van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Bendegúz Hellenbarth va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Márcio Antônio Araçaji de Iron Pump la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedrinho Quilombo.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernardo Smarandescu de Iron Pump amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.