Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227429

Amistoso 731227429 Información oficial sobre el partido 731227429 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Castilla Minerva Alineación oficial del equipo 'Castilla Minerva' en el partido 6 - 2 Fénix Azul Alineación oficial del equipo 'Fénix Azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Castilla Minerva Alineación oficial del equipo 'Castilla Minerva' en el partido 9 - 0 Fénix Azul Alineación oficial del equipo 'Fénix Azul' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla Minerva

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Minerva s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dimitris Vromidis que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Patryk Kopański va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Minerva va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samim Ayaz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Minerva van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Samim Ayaz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Samim Ayaz de Minerva va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Christian Iacob va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago Aragó al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christian Iacob va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Samim Ayaz de Minerva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samim Ayaz de Minerva es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abelard Rubiols es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fénix Azul

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Fénix va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Johann Wähler la va transformar en el 0 - 1.
  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Valentin Molomfălean va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Patryk Kopański va aprofitar el regal, anotant el 3 - 1.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Fénix va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Paolo Marano va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.