Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226946

Amistoso (Int.) 731226946 Información oficial sobre el partido 731226946 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Wilczy Szloch II Alineación oficial del equipo 'Wilczy Szloch II' en el partido 3 - 1 Chriselba fc Alineación oficial del equipo 'Chriselba fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wilczy Szloch II Alineación oficial del equipo 'Wilczy Szloch II' en el partido 2 - 2 Chriselba fc Alineación oficial del equipo 'Chriselba fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wilczy Szloch II

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del WSII amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Krzysztof Kontna en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 46 (Gol por el centro): WSII va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 46 Jerzy Chrapek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de WSII va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jakub Bernatek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Patryk Fabia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de WSII.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Konrad Nieszporek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Maciej Medoń una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Arsenio Sagües va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arsenio Sagües al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Maciej Medoń va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Witold Sobala va fer una magnífica centrada, però la rematada de Damian Fudala va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Damian Fudala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Witold Sobala de WSII amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patryk Fabia de WSII va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzysztof Kontna.

Chriselba fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Julián Zabal de Chriselba va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Chriselba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jan Kantyka va desviar el xut final de Ursino Galdón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Xisco Saví, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Chriselba van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Eduard de Llauder no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Eduard de Llauder de Chriselba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.