Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226233

Amistoso 731226233 Información oficial sobre el partido 731226233 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Csk con la toalla Alineación oficial del equipo 'Csk con  la toalla' en el partido 4 - 1 Fc Mafios de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Fc Mafios de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Csk con la toalla Alineación oficial del equipo 'Csk con  la toalla' en el partido 4 - 0 Fc Mafios de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Fc Mafios de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Csk con la toalla

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arsan Lwali, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): toalla s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Alberto Portillo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): toalla va aconseguir el 3 - 1 quan Alberto Portillo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Alberto Portillo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a toalla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Portillo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Coromina va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Pablo Ezequiel Catafal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wolfgang Mühlbauer va rematar alt.

Fc Mafios de Barcelona

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tamin Sanip que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Tamin Sanip va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giovanbattista Lacchini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barcelona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en 宋 (Song) 力敬 (Lijing) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitar Filipov de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.