Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224939

Amistoso (Int., RC) 731224939 Información oficial sobre el partido 731224939 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

allez Maurice Alineación oficial del equipo 'allez Maurice' en el partido 4 - 3 Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
allez Maurice Alineación oficial del equipo 'allez Maurice' en el partido 5 - 2 Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

allez Maurice

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Maurice contenien la respiració mentre en Tino Atterer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Passat el minut 86 de joc, Friedrich-Wilhelm Budig facilitava les coses al Maurice amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Raúl Sánchez García va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Xerxis Papadatos, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Raúl Sánchez García, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Maurice es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Raúl Sánchez García va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Friedrich-Wilhelm Budig rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Isidro Villaquirán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Waticano Hangovers

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Miguel Rot va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Hangovers Miguel Rot va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Hangovers agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alexandru Anghel amb mestria.