Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224790

Amistoso (Int.) 731224790 Información oficial sobre el partido 731224790 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

Juventus-DK Alineación oficial del equipo 'Juventus-DK' en el partido 0 - 1 Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventus-DK Alineación oficial del equipo 'Juventus-DK' en el partido 1 - 0 Tronats Atlètic Alineación oficial del equipo ' Tronats Atlètic ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus-DK

Tronats Atlètic

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Xisco Brotons va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Óscar Turégano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tronats, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Óscar Turégano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ryszard Sobolewski de Tronats va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Altino Galego va ser clau en la jugada d'atac de Tronats al minut 81, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pius Bulliard, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Ventura Román de Tronats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.