Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223204

Amistoso (RC) 731223204 Información oficial sobre el partido 731223204 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

F.C. Jaén Alineación oficial del equipo 'F.C. Jaén' en el partido 2 - 3 Boombastic Madrid Alineación oficial del equipo 'Boombastic Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Jaén Alineación oficial del equipo 'F.C. Jaén' en el partido 2 - 1 Boombastic Madrid Alineación oficial del equipo 'Boombastic Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Jaén

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pasi Vaaramo va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rumen Angelov de F.c. jaén es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): F.c. jaén per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Tim Willkop va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Lubín Pérez Mínguez del F.c. jaén ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Pierre Gil Negrete va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a F.c. jaén per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julio Tanborenea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rumen Angelov de F.c. jaén la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Boombastic Madrid

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 39, en Víctor Català la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José María Guini que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Dré Bartels va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Boombastic, al minut 50. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eduard Puigdemont quedar desmarcat i marcar per a Boombastic al minut 87. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Jacob Simon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boombastic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jacinto Grau, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): José María Guini va xutar magistralment una falta al minut 22 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eduard Puigdemont va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en José María Guini aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charley Boscher de Boombastic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vidar Vangsnes de Boombastic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.