Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222760

Amistoso (Int., RC) 731222760 Información oficial sobre el partido 731222760 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido 1 - 4 Colonnellese calcio Alineación oficial del equipo 'Colonnellese calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido 3 - 1 Colonnellese calcio Alineación oficial del equipo 'Colonnellese calcio' en el partido
Tiene mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jirmip

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Jirmip el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nathan Landrieux va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Colonnellese calcio

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Vincent Heux va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Keith Dennis de Colonnellese va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Passaven 20 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Vincent Heux va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Alessandro Stellino va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Colonnellese.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Stellino de Colonnellese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alessandro Stellino se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.