Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219404

Amistoso (Int.) 731219404 Información oficial sobre el partido 731219404 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido 2 - 0 Atletico Montenegro Alineación oficial del equipo 'Atletico Montenegro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido 1 - 0 Atletico Montenegro Alineación oficial del equipo 'Atletico Montenegro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream killers andalucía

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del andalucía van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Koni Reynaud va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Gino Aerts va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 57 (Ocasión evento especial): Ronny Waleveld va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 57, però no s'esperava que en Hernán Edgardo Usidus, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Atletico Montenegro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Montenegro, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Víctor Agramunt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Montenegro van sortir al contraatac al minut 62, però Sebastián Mockus va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Montenegro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Pastor Leal des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Montenegro van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Pedro Pablo González no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henri Elgbacka.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Hernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.