Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219146

Amistoso 731219146 Información oficial sobre el partido 731219146 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido 3 - 0 PH Friends Alineación oficial del equipo 'PH Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'UE Riudebitlles' en el partido 2 - 0 PH Friends Alineación oficial del equipo 'PH Friends' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Riudebitlles

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 2 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Armiche Vargas. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gosta Cabrera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antonio Alberto Lombera la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Vega Olmos es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Armiche Vargas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Verísimo Areán va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Armiche Vargas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

PH Friends

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Friends va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Carlos Maura va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Friends van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Piotr Waligóra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Jordie Cartman quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Jeremies Dausà va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Friends va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ismael Velasco va sortir per sobre el travesser.