Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218658

Amistoso (Int., RC) 731218658 Información oficial sobre el partido 731218658 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Formia81 FC Alineación oficial del equipo 'Formia81 FC' en el partido 0 - 3 Brave Bulls OCR Team Alineación oficial del equipo 'Brave Bulls OCR Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Formia81 FC Alineación oficial del equipo 'Formia81 FC' en el partido 2 - 0 Brave Bulls OCR Team Alineación oficial del equipo 'Brave Bulls OCR Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Formia81 FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Alemiddin Oray de Formia81 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Brave Bulls OCR Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Xoan Sarandeses va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El Brave era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Xoan Sarandeses va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luis Vadillos va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valentin Nanov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcos Gayoso va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Antonio Alicante va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Luis Vadillos era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brave van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Vadillos va sortir desviat a la dreta de la porteria.