Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217902

Amistoso (Int.) 731217902 Información oficial sobre el partido 731217902 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido 4 - 3 Villalba Ocres Moca Alineación oficial del equipo 'Villalba Ocres Moca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido 2 - 0 Villalba Ocres Moca Alineación oficial del equipo 'Villalba Ocres Moca' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cigalerus

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Josep Joaquim Radua, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a cigalerus.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, cigalerus aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Antonio Zabala va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonio Zabala de cigalerus va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a cigalerus va ser Marc Vallejo Ortiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El jugador de cigalerus Josep Joaquim Radua quasi va assolir l'empat al minut 10 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Josep Joaquim Radua va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cigalerus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Josep Joaquim Radua de cigalerus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Villalba Ocres Moca

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Villalba. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pietro Claudio Paolinelli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Piermarco Montresor de Villalba va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ottavio Biadene que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cigalerus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Piermarco Montresor la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Villalba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Piermarco Montresor va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 38. En Giulio Corvucci va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.