Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731214003

Amistoso (Int.) 731214003 Información oficial sobre el partido 731214003 en Hattrick

01.05.2024 19:20:00

FC Pietinis Alineación oficial del equipo 'FC Pietinis' en el partido 2 - 3 La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pietinis Alineación oficial del equipo 'FC Pietinis' en el partido 2 - 1 La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,2 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pietinis

Goles Goles

  • 104 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Mildutis Samoilovas va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Ginutis Pesackas de Pietinis va demostrar les seves habilitats al minut 90 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Ginutis Pesackas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Edmantas Kandziaževskis havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eidintas Derbulis de Pietinis va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ginutis Pesackas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pietinis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Liudvikas Aranskas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Markelis Siudikas de Pietinis es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Moto CAT

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Dino Šatalić posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Moto, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dino Šatalić va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Moto eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 50, Beniamin Lerka va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Larconelli de Moto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.