Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213640

Amistoso (Int., RC) 731213640 Información oficial sobre el partido 731213640 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido 1 - 2 Last Days Of December Alineación oficial del equipo 'Last Days Of December' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido 2 - 1 Last Days Of December Alineación oficial del equipo 'Last Days Of December' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Helia

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Toni 'Sweet' Kroos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Timoteu Juncadella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Cristian 'Italian Bull' Panucci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Cristian 'Italian Bull' Panucci, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Pedro Cillerero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Blanca va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Mihai Gegiu de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Melchor Torrellas de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Alfonso Portales de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Alfonso Portales es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Last Days Of December

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Alfonso Bari, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 63.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Al minut 103 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a December prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Agustín Bustamante.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Wenzel Klöndöör va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wenzel Klöndöör de December es va guanyar la targeta groga merescudament.