Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731213137

Amistoso (RC) 731213137 Información oficial sobre el partido 731213137 en Hattrick

02.05.2024 00:00:00

S. E. Bonifacio Alineación oficial del equipo 'S. E. Bonifacio' en el partido 5 - 0 SC Vectora Alineación oficial del equipo 'SC Vectora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
S. E. Bonifacio Alineación oficial del equipo 'S. E. Bonifacio' en el partido 7 - 0 SC Vectora Alineación oficial del equipo 'SC Vectora' en el partido
Tiene mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. E. Bonifacio

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Bonifacio prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Manuel Rovira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Bonifacio al minut 34, que va llançar ajustat al pal en Adolf Hruška. 2 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adolf Hruška va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bonifacio a 4 - 0. Mstyslav Markevich va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Manuel Rovira de Bonifacio va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Bonifacio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar João Augusto Anjos Medina en un 1 contra 1 amb el porter Éder Guerrero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Flavião Costa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Lucas Torres de Bonifacio gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Manuel Rovira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucas Torres de Bonifacio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63 del partit, Lucas Torres de l'equip Bonifacio, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

SC Vectora

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ulysses Fruett va deixar a Lucas Torres assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luís Inácio Veloso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.