Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212884

Amistoso (Int., RC) 731212884 Información oficial sobre el partido 731212884 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 0 - 6 Corona SC Alineación oficial del equipo 'Corona SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 0 - 8 Corona SC Alineación oficial del equipo 'Corona SC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almagro United

Corona SC

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Jos van der Wart donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Martín Osuna va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Corona l'avantatge per 0 - 3. Jos van der Wart en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Martín Osuna va augmentar l'avantatge de Corona a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Corona va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Jordano Gornic va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Martín Osuna va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pràxedes Oriola va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Jordano Gornic va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jos van der Wart va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcel Baeck va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Martín Osuna va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Martín Osuna es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.