Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731212551

Amistoso (Int.) 731212551 Información oficial sobre el partido 731212551 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Japutos FC Alineación oficial del equipo 'Japutos FC' en el partido 0 - 2 FC Naoned Atlantel Alineación oficial del equipo 'FC Naoned Atlantel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Japutos FC Alineación oficial del equipo 'Japutos FC' en el partido 2 - 1 FC Naoned Atlantel Alineación oficial del equipo 'FC Naoned Atlantel' en el partido
Tiene mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Japutos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Japutos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Clemente Aller va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Artem Klemenov va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Madjid Chelouche va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Clemente Aller de Japutos va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Japutos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Josep Oriol Robreño la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Marianciuc.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marius Marianciuc de Japutos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.

FC Naoned Atlantel

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de FCNA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Erwan Ortiz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 78, Claudy Plissonneau va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ştefan Hirişcău, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fop Bernaerts després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Casar va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Maksim Kholostov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Casar va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Alberto Casar va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Erwan Ortiz que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.