Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731211928

Amistoso (Int., RC) 731211928 Información oficial sobre el partido 731211928 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Indomita Fide Alineación oficial del equipo 'Indomita Fide' en el partido 3 - 4 CH xaloc Alineación oficial del equipo 'CH xaloc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Indomita Fide Alineación oficial del equipo 'Indomita Fide' en el partido 2 - 1 CH xaloc Alineación oficial del equipo 'CH xaloc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indomita Fide

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Amilcare Crescini va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Pär-Anders Malmberg va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Indomita van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Amilcare Crescini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Orlando Iriarte estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pär-Anders Malmberg, als 82 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amilcare Crescini de Indomita es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Indomita Amilcare Crescini, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fernando García Viñas. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ben Davis de Indomita va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Atilio Saccardi va xutar fora per a Indomita, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Casey Cummings va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Indomita, Orlando Iriarte, col·locà la pilota just a les mans d'en Fernando García Viñas. El marcador: 3 - 3.

CH xaloc

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ventura Albís va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Rafael Sufredo conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del xaloc que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Quílez Valladares, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sergi Feliu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Liborio Melandri va estar a punt de posar per davant a xaloc amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Casey Cummings va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Sufredo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de xaloc, Carlo Bertoloni, col·locà la pilota just a les mans d'en Casey Cummings. El marcador: 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Quílez Valladares de xaloc va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Xuhar Areitioaurtena de xaloc va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Julià Aragall de xaloc va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de xaloc, Ramon Verdeny, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.