Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731210119

Amistoso 731210119 Información oficial sobre el partido 731210119 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

FC Waldorf's Alineación oficial del equipo 'FC Waldorf's' en el partido 2 - 2 fc stama Alineación oficial del equipo 'fc stama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Waldorf's Alineación oficial del equipo 'FC Waldorf's' en el partido 0 - 1 fc stama Alineación oficial del equipo 'fc stama' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Waldorf's

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Cristian Pampu va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Mircea Picior que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Octavian Ghioarcă va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Floare va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 214 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Valeriu Păun quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Waldorfs! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tony Palmieri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Waldorfs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Octavian Ghioarcă va sortir per sobre el travesser.

fc stama

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vadym Paleev quedar desmarcat i marcar per a stama al minut 31. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Emídio Palma donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Tal Carmel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): stama van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Gayan Ishan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de stama va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emídio Palma, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.