Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209140

Amistoso 731209140 Información oficial sobre el partido 731209140 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Ortigal FC Alineación oficial del equipo 'Ortigal FC' en el partido 3 - 3 Stongate FC Alineación oficial del equipo 'Stongate FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ortigal FC Alineación oficial del equipo 'Ortigal FC' en el partido 1 - 2 Stongate FC Alineación oficial del equipo 'Stongate FC' en el partido
Tiene suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortigal FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Justo Dazar s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ortigal amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Justo Dazar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 80. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Arsene Bitere va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Lorenz Weinberger va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Marcos Matute Robres va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ortigal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ivo Vojkovský de Ortigal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Justo Dazar.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils-Gustav Thortorp de Ortigal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stongate FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ortigal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martín Isasola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Stongate es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 2.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Stongate agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edgar Alvarado amb mestria.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paul Prisadă que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Stongate.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de José del Páramo de Stongate no va ser gol per ben poc.