Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731209008

Amistoso 731209008 Información oficial sobre el partido 731209008 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

F.C. Gangi Alineación oficial del equipo 'F.C. Gangi ' en el partido 1 - 3 Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Gangi Alineación oficial del equipo 'F.C. Gangi ' en el partido 0 - 3 Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Gangi

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Azali Abdou va marcar al minut 61 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Ismael Calvino de Gangi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Laia Sils Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Argonitz Abriskieta va posar els visitants Laia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 18 minuts de joc, Manuel Bernardo Henriques, corrent com un esperitat, superà primer Erwin Baron von Bömmelberg per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Laia l'avantatge per 1 - 3. Giuseppe Guidi en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Esmaeil Hosseinkhani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Axeariko Artzeniega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Giuseppe Guidi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Casper Aherto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dominic Krawitz després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Casper Aherto va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hannes Valk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Manuel Bernardo Henriques va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 72, i va passar la pilota a Rafael Pinilla, però aquest no va encertar a marcar.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Fernando Verdesca va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gangi. La jugada d'estratègia del Laia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Argonitz Abriskieta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Ramírez de Laia es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.