Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731208545

Amistoso 731208545 Información oficial sobre el partido 731208545 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido 1 - 4 Bufalà City Alineación oficial del equipo 'Bufalà City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gameteam Alineación oficial del equipo 'Gameteam' en el partido 1 - 2 Bufalà City Alineación oficial del equipo 'Bufalà City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gameteam

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 28 minuts, Charles Hermsen va superar per velocitat Lazaros Vafiadakis per posar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En François-Régis Seite del Gameteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després François-Régis Seite de Gameteam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Adelino Basto Gonçalves i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Gameteam, però el xut de Roberto Fernández de Granada va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gameteam va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ivan Lubout va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): François-Régis Seite de Gameteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bufalà City

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Bufalà al minut 33. Beda Busser va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Skend Xhaferraj va posar els visitants Bufalà per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Beda Busser va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rafael Capelo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Capelo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 4 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Gianluca Ciccarelli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emmanuel Aude no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 284 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Beda Busser de Bufalà va fallar un penal al minut 52, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 284 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Al minut 73 de joc, Beda Busser de Bufalà va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.