Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207623

Amistoso (Int.) 731207623 Información oficial sobre el partido 731207623 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 3 - 0 Barbarii Veseli Alineación oficial del equipo 'Barbarii Veseli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 7 - 0 Barbarii Veseli Alineación oficial del equipo 'Barbarii Veseli' en el partido
Es un cenizo 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Steaua es del Grifo

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Steaua va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felipe Blanco, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Steaua va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Felipe Blanco, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Wilmer Mena va incrementar l'avantatge de Steaua amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Felipe Blanco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Alfonso Bellerín quasi dona a Steaua l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Felipe Blanco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Constantin Vlase va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Juliano De la Calle gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Alfonso Bellerín es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Volker Holicki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juliano De la Calle. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Juan Luis Robres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Constantin Vlase va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilmer Mena de Steaua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Volker Holicki de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Barbarii Veseli

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Răzvan-Alexandru Sterian de Barbarii es va guanyar la targeta groga merescudament.