Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731207552

Amistoso (Int., RC) 731207552 Información oficial sobre el partido 731207552 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Odyssey f.c. Alineación oficial del equipo 'Odyssey f.c.' en el partido 0 - 2 Basiliensis Jubiläum Alineación oficial del equipo 'Basiliensis Jubiläum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Odyssey f.c. Alineación oficial del equipo 'Odyssey f.c.' en el partido 2 - 1 Basiliensis Jubiläum Alineación oficial del equipo 'Basiliensis Jubiläum' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odyssey f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Odyssey va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Dmytro Nesin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Enrico Giulietti de Odyssey va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Odyssey Radu Parapancea quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sebastian Scantamburlo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Parapancea.

Basiliensis Jubiläum

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Remo Sill es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Svenne Green conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Henry Zamora de Basiliensis va fallar un penal al minut 69, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.