Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731206627

Amistoso (Int.) 731206627 Información oficial sobre el partido 731206627 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

Les Cannoniers de la Gautrelle Alineación oficial del equipo 'Les Cannoniers de la Gautrelle' en el partido 2 - 2 Jesse's Bushwhackers Alineación oficial del equipo 'Jesse's Bushwhackers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Les Cannoniers de la Gautrelle Alineación oficial del equipo 'Les Cannoniers de la Gautrelle' en el partido 3 - 5 Jesse's Bushwhackers Alineación oficial del equipo 'Jesse's Bushwhackers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,7 % 53,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Cannoniers de la Gautrelle

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Després de 38 minuts de partit, Moustapha Mamba Tambadou igualava per Cannoniers en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 71, Gian Domenico Bonadei de Cannoniers empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 68 minuts, en Pierre-Marie Pardon no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrien Rémy.

Jesse's Bushwhackers

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Bushwhackers agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Erling Leitås amb mestria.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Knut Vasset va posar els visitants Bushwhackers per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Martin Wilund, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oddvar Bjordal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Yusuf Tümtürk al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Agvald Bye va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Martin Wilund va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Erling Leitås de Bushwhackers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thor Bakke, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thor Bakke va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Knut Vasset quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Martin Wilund, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 290 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Pierre-Louis Bellanger va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Thor Bakke de Bushwhackers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Ture Jacobsen de Bushwhackers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Knut Vasset de Bushwhackers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre-Louis Bellanger de Bushwhackers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.