Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205349

Amistoso 731205349 Información oficial sobre el partido 731205349 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

FC.Doggystyle Alineación oficial del equipo 'FC.Doggystyle' en el partido 0 - 2 Badfalling Bostel FC Alineación oficial del equipo 'Badfalling Bostel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.Doggystyle Alineación oficial del equipo 'FC.Doggystyle' en el partido 0 - 2 Badfalling Bostel FC Alineación oficial del equipo 'Badfalling Bostel FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Doggystyle

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Doggy sortien al contraatac. La falta llançada per Adrián Bernardo Barraza va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Doggy van sortir al contraatac al minut 10, però Hugo Khan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nelson Chacín hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Kennet Dreier de Doggy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Badfalling Bostel FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Pavlo Kruglyak donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Badfalling van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sieger Otter va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, 欧阳 (Ouyang) 修维 (Xiuwei) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Badfalling va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Sachin Mendis va quedar-se sol davant el porter Johnny Lyngby, però aquest va poder aturar el xut.