Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731205263

Amistoso (Int.) 731205263 Información oficial sobre el partido 731205263 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

FC Arroyo Alineación oficial del equipo 'FC Arroyo' en el partido 4 - 0 Astra Liekedeeler 07 Alineación oficial del equipo 'Astra Liekedeeler 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Arroyo Alineación oficial del equipo 'FC Arroyo' en el partido 8 - 0 Astra Liekedeeler 07 Alineación oficial del equipo 'Astra Liekedeeler 07' en el partido
Es un cenizo 7.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Arroyo

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Arroyo, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Siljan Ezaroski per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Als 51 minuts de joc, els nois de Arroyo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes José Ramón Ojeda augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Arroyo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dan Şoneriu des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Siljan Ezaroski va augmentar l'avantatge de Arroyo a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ben Eschenbach va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Ben Eschenbach gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michael-Johann Kley va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ben Eschenbach una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Michael-Johann Kley va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matt Heaton va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessio Mancosu de Arroyo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, José Ramón Ojeda de Arroyo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Astra Liekedeeler 07

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Karl Schling de Liekedeeler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.