Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204913

Amistoso (RC) 731204913 Información oficial sobre el partido 731204913 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 1 - 0 Puig-reig CF Alineación oficial del equipo 'Puig-reig CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 6 - 0 Puig-reig CF Alineación oficial del equipo 'Puig-reig CF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Puig-reig. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Elduayen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hercules es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Hercules va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Darien Martínez Vera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wojciech Huta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Adhémar Stampers es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alain Desveaux es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darien Martínez Vera de Hercules es va guanyar la targeta groga merescudament.

Puig-reig CF

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Jakes Zubiete al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Corono quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Puig-reig va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adam Salim Al-Hamimy que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.