Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731204887

Amistoso (Int.) 731204887 Información oficial sobre el partido 731204887 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido 7 - 0 Attenti a noi due Alineación oficial del equipo 'Attenti a noi due' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido 5 - 0 Attenti a noi due Alineación oficial del equipo 'Attenti a noi due' en el partido
Tiene suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vives Athletic

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Athletic va ser Lorenzo Matosas.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josep Arnau Maimó va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Athletic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefan Ritter des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Athletic va aconseguir el 4 - 0 quan Lorenzo Matosas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Mauricio Vidales va augmentar l'avantatge de Athletic a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Noi due. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en David Golding la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 0 arribava al minut 83.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Zdeněk Mrskoš va incrementar l'avantatge de Athletic amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauricio Vidales va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Attenti a noi due

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Wolf-Peter Stubbemann estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 王 (Wang) 仲江 (Zhongjiang), als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en José Maceda va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.