Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731203866

Amistoso (Int., RC) 731203866 Información oficial sobre el partido 731203866 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 2 - 4 Armenduco Fc Alineación oficial del equipo 'Armenduco Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 0 - 6 Armenduco Fc Alineación oficial del equipo 'Armenduco Fc' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverlion

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Laureano Rueda Tomás sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lukas Vesserau que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Riverlion va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Laureano Rueda Tomás aconseguint el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Riverlion van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lukas Vesserau va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lukas Vesserau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Raúl Gante de Riverlion va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Armenduco Fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Santiago Usuriaga va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Thorsten Wunglück va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 170 Minuto 86 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Alex Aúza al minut 86 va permetre a Armenduco prendre avantatge per 2 - 3.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Ahmad Rivera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Armenduco, un peu providencial d'en José Felipe Obregón va situar el 2-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Armenduco creava perill des de la dreta al minut 14, però en Jan Kozar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Juan Carlos Vieira desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): José Felipe Obregón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jan Kozar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Edinson Serrano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Alex Aúza de Armenduco va fallar un penal al minut 89. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.