Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202757

Amistoso (Int., RC) 731202757 Información oficial sobre el partido 731202757 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Coromoto S.C. Alineación oficial del equipo 'Coromoto S.C.' en el partido 6 - 1 Vienradzi no Tukuma Alineación oficial del equipo 'Vienradzi no Tukuma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coromoto S.C. Alineación oficial del equipo 'Coromoto S.C.' en el partido 3 - 1 Vienradzi no Tukuma Alineación oficial del equipo 'Vienradzi no Tukuma' en el partido
Tiene bastante suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coromoto S.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Sergio Adalia va donar a Coromoto un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Israel Espinosa de los Monteros va incrementar l'avantatge de Coromoto amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El porter de Coromoto va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sergio Adalia va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Coromoto va aconseguir el 4 - 0 quan Olof Månsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Coromoto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Israel Espinosa de los Monteros va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Massimo Pierelli, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Coromoto.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olof Månsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Álvaro Figuerola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Massimo Pierelli va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salva Obradors.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Alberto Sánchez Ortega de Coromoto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vienradzi no Tukuma

Goles Goles

  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Edijs Roze va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Vienradzi, mentre ja celebrava el 5 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.