Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202552

Amistoso (Int., RC) 731202552 Información oficial sobre el partido 731202552 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Borussia Südbaden Alineación oficial del equipo 'Borussia Südbaden' en el partido 5 - 2 A.C. Martinidrinks Alineación oficial del equipo 'A.C. Martinidrinks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Südbaden Alineación oficial del equipo 'Borussia Südbaden' en el partido 1 - 2 A.C. Martinidrinks Alineación oficial del equipo 'A.C. Martinidrinks' en el partido
Tiene mucha potra 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Südbaden

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Borussia va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Hans-Friederich Döringer la va transformar en el 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marinus Wohlkoenig va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Borussia i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en Hans-Friederich Döringer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Pletschko va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Borussia, Roman Scherle, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Hans-Friederich Döringer va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 88 el resultat passava a ser de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Borussia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frederick Nauerschnig, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Obbo Stenger quasi marca en una jugada assajada de córner que Norman Barre havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marinus Wohlkoenig de Borussia va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Manuel Pletschko es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hans-Friederich Döringer, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Norman Barre de Borussia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norman Barre de Borussia es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

A.C. Martinidrinks

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 64, en Gabriele Tripodo del Martinidrinks va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Hans-Lennart Westerborg que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats de Martinidrinks van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gabriele Tripodo va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Max Ostermann va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Anton Donev al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Giulio Buonfiglio va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Lothar Elschlaeger.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Figuerola de Martinidrinks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zaccaria Merenda de Martinidrinks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hans-Lennart Westerborg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.