Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731202018

Amistoso (Int.) 731202018 Información oficial sobre el partido 731202018 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

U.S. Sant'Ilario Alineación oficial del equipo 'U.S. Sant'Ilario' en el partido 0 - 9 Espeto Malaka CF Alineación oficial del equipo 'Espeto Malaka CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.S. Sant'Ilario Alineación oficial del equipo 'U.S. Sant'Ilario' en el partido 0 - 6 Espeto Malaka CF Alineación oficial del equipo 'Espeto Malaka CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Sant'Ilario

Espeto Malaka CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Richal Jacobus que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a EMCF.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Manuel Barão Lopes Gouveia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a EMCF.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Eulogi Cotanda va augmentar l'avantatge de EMCF a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, EMCF va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Maide Berregi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jaime Dávalos va descol·locar totalment la defensa contrària i Maide Berregi no va perdonar i va marcar el 0 - 5.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a EMCF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Richal Jacobus es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Maide Berregi de EMCF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a EMCF l'avantatge per 0 - 8. Llem Crehuet en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Richal Jacobus de EMCF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 9 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): EMCF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lakis Savvas va desviar el xut final de Maide Berregi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Francesco Beltrame, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. EMCF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Dávalos.