Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201446

Amistoso (Int.) 731201446 Información oficial sobre el partido 731201446 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido 3 - 0 Nafta Lubaczów Alineación oficial del equipo 'Nafta Lubaczów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido 2 - 0 Nafta Lubaczów Alineación oficial del equipo 'Nafta Lubaczów' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HECTOR SL

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): HECTOR s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Bernardo Davalillos per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): El gol de falta de Lisard Beneito sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 72 i ampliar l'avantatge de HECTOR a 2 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Lisard Beneito va augmentar la diferència de HECTOR a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): HECTOR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Jorge Illescas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Gonzalo Garaz de HECTOR no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dragan Gadžić de HECTOR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nafta Lubaczów

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lubaczów, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Olgierd Malik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stanisław Łapka de Lubaczów es va guanyar la targeta groga merescudament.