Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731201433

Amistoso (Int., RC) 731201433 Información oficial sobre el partido 731201433 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 5 - 0 PPQP FC Alineación oficial del equipo 'PPQP FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 3 - 0 PPQP FC Alineación oficial del equipo 'PPQP FC' en el partido
Tiene suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldito Pirata Ladrón FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcelo Ronda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rodrigo Chapatín va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Maldito va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Galdón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Folke Krautacker que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Maldito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcelo Ronda va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Maldito va aconseguir el 5 - 0 quan Xián Aller va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Xián Aller de Maldito gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Marcelo Ronda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Xián Aller gairebé va marcar per a Maldito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

PPQP FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Germano Faria va superar els defenses rivals per velocitat al minut 10 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Afonso Lemos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.