Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731200213

Amistoso (Int.) 731200213 Información oficial sobre el partido 731200213 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bierzianos Alineación oficial del equipo 'Bierzianos' en el partido 4 - 3 IFK Smögen Alineación oficial del equipo 'IFK Smögen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bierzianos Alineación oficial del equipo 'Bierzianos' en el partido 2 - 2 IFK Smögen Alineación oficial del equipo 'IFK Smögen' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierzianos

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Cecilio Osma no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Avelino Urtiaga de Bierzianos, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Brais Barco va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro García-Puerta, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Bierzianos va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro García-Puerta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Cecilio Osma va fallar un penal al minut 37.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Bierzianos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 79 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Cecilio Osma no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Paradaltas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cecilio Osma de Bierzianos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

IFK Smögen

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Smögen va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Tomas Säfer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Ingar Andreasson va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Un mica després, Tomas Säfer de Smögen va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ingar Andreasson al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tomas Säfer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yngve Oskarsson sol davant la porteria al minut 78, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ingar Andreasson de Smögen es va guanyar la targeta groga merescudament.