Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199797

Amistoso (Int.) 731199797 Información oficial sobre el partido 731199797 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 3 - 3 Hairy Porters Alineación oficial del equipo 'Hairy Porters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 1 - 2 Hairy Porters Alineación oficial del equipo 'Hairy Porters' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jalkapallo

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ioritz Camariñas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Jalkapallo es posava per davant 1 a 0.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Jalkapallo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ortzadar Ibarmendiburu aconseguint el 2 - 2.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Jalkapallo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ignacio Torruella, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Ioritz Camariñas de Jalkapallo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hairy Porters

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Steffen Helle marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adrian-Daniel Cătăneţ es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jalkapallo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adrian-Daniel Cătăneţ la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Porters es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anders Undrum ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Porters va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Ralf Kessler va quedar-se sol davant el porter Erasmo Di Stefano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Anders Undrum quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ralf Kessler.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steffen Helle de Porters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.