Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731199468

Amistoso (Int., RC) 731199468 Información oficial sobre el partido 731199468 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido 0 - 8 AFC Maidsteel Alineación oficial del equipo 'AFC Maidsteel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Atletico Aviación Alineación oficial del equipo 'Atletico Aviación' en el partido 0 - 8 AFC Maidsteel Alineación oficial del equipo 'AFC Maidsteel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Aviación

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beltran Pont de Atletico es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Zulueta de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AFC Maidsteel

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erzan Gjinali va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 24.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, una falta xutada per Gilberto Cardoso va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Maidsteel. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Maidsteel, gràcies a les conegudes canonades d'en Manuel Mateus 'Manu' Nunes Dias, va situar el 0 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Maidsteel, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Gilberto Cardoso va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Erzan Gjinali va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gilberto Cardoso de Maidsteel va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 6 per als visitants al minut 54.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maidsteel augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gilberto Cardoso es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sasu Marin, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.