Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196652

Amistoso (Int.) 731196652 Información oficial sobre el partido 731196652 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

INTERFISCAL Alineación oficial del equipo 'INTERFISCAL' en el partido 6 - 4 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
INTERFISCAL Alineación oficial del equipo 'INTERFISCAL' en el partido 10 - 1 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
Es un cenizo 9.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTERFISCAL

Goles Goles

  • 101 Minuto 20 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Torkil Eidesgaard, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a INTERFISCAL.
  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): INTERFISCAL no perdien la fe, i al minut 32 del partit, Piatrok Pranevich va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Torkil Eidesgaard va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. INTERFISCAL empatava el partit, 3 a 3, al minut 38.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jurre Jamart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del INTERFISCAL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 40.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): INTERFISCAL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Loic D'Oosterlinck va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Torkil Eidesgaard, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 4 per a INTERFISCAL.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 19. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Iqbal Muneer la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En 飛馬 (Hiuma) 小松 (Komatsu), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 72, tothom va saber perquè en Piatrok Pranevich era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juno Casimiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Ive Demarteau de INTERFISCAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sportiva Racing Club

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Antonio Pérez-Seoane de Sportiva va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Carlos Gustavo Camats, que no va perdonar.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Vicente Cedeño va augmentar l'avantatge de Sportiva a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Sportiva l'avantatge per 1 - 3. Pepe Encuentra en va ser l'anotador.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Sportiva van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 5 - 4 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pepe Encuentra va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Antonio Pérez-Seoane l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Camats de Sportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.