Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196175

Amistoso (Int., RC) 731196175 Información oficial sobre el partido 731196175 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

Amiguinhos da Bola Alineación oficial del equipo 'Amiguinhos da Bola' en el partido 0 - 3 F.C. NATURE Alineación oficial del equipo 'F.C. NATURE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amiguinhos da Bola Alineación oficial del equipo 'Amiguinhos da Bola' en el partido 1 - 2 F.C. NATURE Alineación oficial del equipo 'F.C. NATURE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amiguinhos da Bola

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Rui Faria va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Doron Cabel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Aparecido de Amiguinhos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. NATURE

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Manius Sergušenkovas va posar els visitants NATURA per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Dan Găloiu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Georg Rumple, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NATURA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexander Andonov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Kim Guldmann era fer passades de llarga distància. Al minut 86 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ralf Mauquoi però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.