Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731195446

Amistoso (Int., RC) 731195446 Información oficial sobre el partido 731195446 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

FC Hercules de Alicante Alineación oficial del equipo 'FC Hercules de Alicante' en el partido 2 - 1 Dutch Fighters Alineación oficial del equipo 'Dutch Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Hercules de Alicante Alineación oficial del equipo 'FC Hercules de Alicante' en el partido 2 - 0 Dutch Fighters Alineación oficial del equipo 'Dutch Fighters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hercules de Alicante

Goles Goles

  • 121 Minuto 46 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mattias Barslev, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hercules se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 46.
  • 124 Minuto 95 (Gol de penalti): Al minut 95 l'àrbitre va premiar Hercules amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Fernando Peixoto va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Halfdan Bloch.

Dutch Fighters

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Fighters sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Alessandro Sergio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fighters van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zbigniew Woliński va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vic Wilssens va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 100, Vic Wilssens de Fighters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.