Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731193016

Amistoso (Int.) 731193016 Información oficial sobre el partido 731193016 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

auxerre seb Alineación oficial del equipo 'auxerre seb' en el partido 4 - 5 Melomanos Alineación oficial del equipo 'Melomanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
auxerre seb Alineación oficial del equipo 'auxerre seb' en el partido 3 - 2 Melomanos Alineación oficial del equipo 'Melomanos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

auxerre seb

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): auxerre prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Énès Bories va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de auxerre va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hadrien Desmoulin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 100 Minuto 73 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Énès Bories. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 73 de joc, que suposava el 3 - 5.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Énès Bories va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del auxerre van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jimmy Telolahy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): auxerre enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jimmy Telolahy no va entrar per centímetres.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernst Manusiwa va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathys Chabin de auxerre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Melomanos

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Eustakio Etxartea va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Melomanos en aconseguir el 2 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Josep Maria Clausó va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Melomanos i marcant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Melomanos agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maksim Spichkin amb mestria.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Melomanos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Spartaco Taffetani.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Melomanos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 65, quan Josep Maria Clausó, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 5.